Trena amb poma i panses "strudel"

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • 3 pomes golden grosses
  • 100 g de panses de Corint
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 2 cullerades de sucre
  • 25 g de mantega
  • 1 ou per pintar

6 racions

Elaboració

Peleu les pomes i talleu-les a daus petits. Poseu-los en una paella amb les panses, la mantega, el sucre i la canyella. Deixeu-ho coure fins que estiguin una mica toves les pomes.
Estireu la massa de pasta de full. Marqueu-la en 3 parts sense tallar-la.
A les parts de fora, feu-hi uns talls cap avall en diagonal d’un cm.
A la part del centre, poseu-hi el farciment de la paella, sense el suc.
Aneu creuant les tires de cada banda per damunt de les pomes, fins arribar a baix de tot.
Pinteu-la amb l’ou batut i poseu-la al forn a 200ºC durant uns 30 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

799 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: