Pastis de llimo

Ingredients

  • 250 grms. de pasta de full o brissa
  • 2 llimones
  • 125 grms. de sucre
  • 4 rovells d'ou
  • 6 cullerades de crema de llet
  • 125 grms. de mantega
  • 60 grms. d'ametlles amb pols

6 racions

Elaboració

Folrem un motlle desmontable amb la pasta de full.
Batem el suc de 2 llimons la pell ratllada, el sucre, la crema de llet i els rovells.
Afegim les ametlles amb pols i la mantega desfeta.
Remenem tot fins que quedi ben lligat.
Omplim el motlle amb la crema i posem al forn suau uns 35 minuts aprox.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

924 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: