Pastís de xocolata al microones

Per quan tens convidats d'ultima hora o has d'anar ràpid a fer un postre...

Ingredients

  • 3 Gots de Farina
  • 3 Ous
  • 2 Gots de Sucre
  • 1 Got de Cacau en pols (Podeu utilitzar Colacao, Nesquick, o marca blanca)
  • 1/2 Got d'Oli d'Oliva
  • 1 Got de Llet
  • El suc d'una taronja
  • Llevat en pols (Royal)

9 racions

Utensilis

Motlles de silicona

Elaboració

1. Expremeu una taronja obtenint el seu suc.
2. Poseu en un bol la farina, el sucre, el cacau, l'oli, la llet, els ous, el llevat i el suc que heu expremut, i bateu-ho tot amb unes barnilles de reposteria.
3. Aboqueu la barreja en un motlle que pugui anar al microones. Us recomano que utilitzeu un de silicona, però si no en teniu, utilitzeu un de vidre que hi pugui anar. Poseu oli perquè no se'us enganxi.
4. Poseu-ho al microones durant 10 minuts a màxima potència (800 Watt).
5. Quan hagi acabat el temps, feu la prova de l'agulla. Si veieu que no ha cuit bé, poseu-lo cinc minuts més.
6. Desmotlleu i serviu.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2539 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: