Timbal de bacalla

Ingredients

  • 400 GR. Bacallà (lloms preferiblement)
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 200 gr, tomàquet madur
  • 6 patates
  • Oli, sal i pebre

3 racions

Elaboració

En una cassola posem oli i sofregint el pebrot verd, pebrot vermell i la ceba tot tallat petit.
seguidament afegirem el tomaquet també tallat petit (jo tambe l'he fet amb tomaquet cru)
en una paella fem lleugerament els lloms de bacallà
Un cop fets tallem el bacallà a bocinets.
En una paella amb força oli farem les patates tallades longitudinalment.
Amb l'ajuda d'un motllo emplatarem posant trossos de patata de base, barrejarem el bacallà i els altres ingredients. Decorarem posant finalment la patata damunt, podeu afegir sal i pebre.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: