Pastis de poma

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Pomes grosses
  • 3 ous
  • 5 cullerades de sucre
  • 5 cullerades de farina
  • 1 tassa (de cafè) de llet
  • 1 tassa (de cafè) d'oli
  • 1 sobre de llevat
  • 1 ralladura de llimona

Gelatina:

  • 15 Cullerades soperes d'aigua.
  • 100 gr de sucre.
  • 1 cullerada sopera de potax.

Elaboració

Tot passat pel turmix.
Untarem el recipient amb una mica de farina i d'oli.
Una vegada tenim tot això al recipient;
1 poma tallada a mitges llunes, per damunt del pastis.
La posarem al forn.
Farem la gelatina just abans de ficar-la, ja que qualla molt ràpid.
Es cou, movent contínuament.

15min

Notes

Servir-ho fred de la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1718 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: