Confit de sobrecuixes de pollastre en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sobrecuixes de pollastre, la quantitat depèn dels pots de conserva que vulgem fer ( 3 o 4 sobrecuixes per pot, es el més normal ).
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 1 Cabeça d’alls sencera.

3 racions

Utensilis

Escorrador

Elaboració

-El dia abans, salpebrem el pollastre i el posem en un escorredor a la nevera.
-El dia següent, posem una cassola al foc ( pot ser de fang o ferro colat ), amb oli . Quan l’oli és calent hi posem les sobrecuixes de pollastre i la cabeça d’alls sencera.
-Coem uns 5 minuts a foc alt , baixem el foc i deixem coure unes 2 hores, anant girant el pollastre.
-Quan és fred , el posem en pots al bany maria , 45 minuts.
-Ja tenim la conserva llesta. Es pot guardar, 3 o 4 anys.

3h


Recepta de cuina de Confit de sobrecuixes de pollastre en conserva

Coent les sobrecuixes de pollastre.

Recepta de cuina de Confit de sobrecuixes de pollastre en conserva

Ja en conserva.

Recepta de cuina de Confit de sobrecuixes de pollastre en conserva

Les sobrecuixes de la conserva , llestas per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: