Crema de farigola amb botifarra negra

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bona branca de farigola
  • 100 g de pa sec, torrat o ratllat
  • 1 Botifarra negra gran
  • 1 Cabeça d'alls
  • Julivert
  • Aigua
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • 50 cc de crema de llet (opcional)

4 racions

Utensilis

Morter i batedora

Elaboració

Pelem els alls i els sofregim en una olla amb oli. En reservem 2 grills per fer una petita picada d’all i julivert.
Afegim a l'olla, la farigola, l'aigua (més o menys 1 litre i mig), la sal i el pa.
Ho fem bullir poc a poc uns 60 minuts.
Ho triturem amb la batedora elèctrica, fins que quedi una consistència de crema, si es vol s'hi posa un raget de crema de llet.
Tallem la botifarra negra a rodanxes i la saltem uns 2 minuts en una paella, quan l’oli està calent.
Fem una petita picada d’all i julivert. 3 minuts.
En un bol per servir, posem la crema amb els trossos de botifarra sumergits i una torradeta per adornar juntament amb una mica de la picada d’all i julivert.
Ja es pot servir.

1h 15min


Recepta de cuina de Crema de farigola amb botifarra negra

En el bol per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1749 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: