Bundt de crema de llet

Ingredients

  • 4 ous grans
  • 350 grms. de sucre
  • 200 ml. de crema de llet (35%)
  • 350 grm. de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Mantega per exgreixar el motlle
  • Sucre llustre

8 racions

Elaboració

En un bol gran batem els ous i el sucre fins que quedin muntats i quasi blancs.(amb varilles electriques)
Posem la crema de llet i remenem manualment.
Despres afegim poc a poc la farina i llevat tamiçades, incorporem amb espatula amb suavitat, donant aire.
Exgreixem el motlle de bundt amb mantega, possem la massa i al forn previament calent a 180º, durant 40 minuts aprox.
Una vegada tret del motlle amb un colador de reixeta espolvorejem de sucre llustre

1h

Notes

Es un bescuit ideal per berenars i esmorsars


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1571 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: