Bundt de crema de llet

Ingredients

  • 4 ous grans
  • 350 grms. de sucre
  • 200 ml. de crema de llet (35%)
  • 350 grm. de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Mantega per exgreixar el motlle
  • Sucre llustre

8 racions

Elaboració

En un bol gran batem els ous i el sucre fins que quedin muntats i quasi blancs.(amb varilles electriques)
Posem la crema de llet i remenem manualment.
Despres afegim poc a poc la farina i llevat tamiçades, incorporem amb espatula amb suavitat, donant aire.
Exgreixem el motlle de bundt amb mantega, possem la massa i al forn previament calent a 180º, durant 40 minuts aprox.
Una vegada tret del motlle amb un colador de reixeta espolvorejem de sucre llustre

1h

Notes

Es un bescuit ideal per berenars i esmorsars


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: