Cuetes de bacallà estofades amb cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit cuetes de bacallà
  • 600 grams de cigrons cuits
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Sal
  • Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Tres alls pelats
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una safata plana amb un full de paper de cuina

Elaboració

Primerament, agafem les cuetes de bacallà dessalat, les passem per farina, i les fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregides, les reservem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb una mica d'oli, fregim : la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan la ceba ja és transparent, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de ví blanc. Tot seguit, afegim tres cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, afegim els cigrons, i ho remenem amb l'espàtula de fusta. Tot seguit, afegim les cuetes fregides, corregim de sal, i ho remenem tot donant unes voltes amb la mateixa cassola.
Ho deixem coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!