Tirabecs (estirabecs) bullits

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de Tirabecs
  • Sal
  • Oli d’oliva verge
  • Aigua

2 racions

Utensilis

Escorredor.

Elaboració

-Agafem els tirabecs crus.
-Un a un, estirem els tirabecs per les dues puntes i ens queden a punt per bullir ( surt com un envoltori fi)
-Posem aigua en una olla.
-Quan l’aigua bull, hi tirem sal i els tirabecs nets. Deixem coure uns 10 minuts ( amb 6 o 7 minurs , també és suficient i queden una mica cruixents ).S'escorren bé
Nota: Guardem el suc de bullir els tirabecs , es fa una sopa amb pa, molt bona.
-Ja els podem servir amb un bon raig d’oli d’oliva verge.

25min


Recepta de cuina de Tirabecs (estirabecs) bullits

Tirabecs crus.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Tirabecs (estirabecs) bullits

Un a un, estirem els tirabecs per les dues puntes i ens queden a punt per bullir ( surt com un envoltori fi)
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Tirabecs (estirabecs) bullits

Tirabecs bullits per menjar.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Jo els bullo màxim 6 o 7 minuts; son boníssims!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!