Espigalls bullits amb patates i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo d'espigalls
  • Sis patates de mida mitjana
  • 400 grams de monjetes del ganxet cuites
  • Aigua
  • Un brot de julivert
  • Sal
  • Oli d'oliva verge

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Un cassó gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una escorredora
Una espàtula per servir

Elaboració

Primerament, netegem els espigalls i els fiquem a coure en una cassola fonda amb: aigua, sal, i un brot de julivert perquè mantingui el color verd viu, fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A part, pelem les patates, les tallem escantonades i les coem en un cassó amb aigua i sal fins que estiguin cuites, i les afegim a la cassola juntament amb els espigalls i les mongetes del ganxet, i deixem que s'ascalfi tot plegat durant uns deu minuts, i ja ho podrem escorrer tot plegat i ficar-ho a la safata ben remenat, i regat amb un bon raig d'oli d'oliva verge.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!