Espigalls bullits amb mongetes del ganxet i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • El meu romesco [Veure recepta]
  • Un quilo d'espigalls
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Aigua
  • Sal
  • Un brot de julivert

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Quatre plats fondos
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta y el reservem.
Seguidament en una cassola amb: aigua, sal, i un brot de julivert, posem els espigalls ben nets a coure fins que estiguin cuits al "dente", i tot seguit afegim les mongetes del ganxet, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més, ho escorrem i repartim en els plats fondos.
A continuació, fiquem al damunt dues cullerades de romesco, ho remenem, i ja ho podem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: