Espigalls bullits amb mongetes del ganxet i romesco
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- El meu romesco
- Un quilo d'espigalls
- 400 grams de mongetes del ganxet cuites
- Aigua
- Sal
- Un brot de julivert
4 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Quatre plats fondos
Una escorredora
Elaboració
Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta y el reservem.
Seguidament en una cassola amb: aigua, sal, i un brot de julivert, posem els espigalls ben nets a coure fins que estiguin cuits al "dente", i tot seguit afegim les mongetes del ganxet, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més, ho escorrem i repartim en els plats fondos.
A continuació, fiquem al damunt dues cullerades de romesco, ho remenem, i ja ho podem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina de les verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.