Meló a la planxa amb sucre cremat i gelat de vainilla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un meló mitjà
  • Mantega
  • Sucre
  • Gelat de vainilla

4 racions

Utensilis

Una planxa
Un estri per fer boles de gelat
Una espàtula plana metal·lica
Quatre plats de porcellana de postre
Un bufador o pala de cremar

Elaboració

Primerament, pelem el meló, retirem les llavors i el tallem a rodelles d'un dit de gruix.
Seguidament, l'untem amb mantega per les dues cares i ho posem damunt la planxa a foc baix, fins que el meló quedi una mica rosset.
Tot seguit, posem les rodanxes de meló en cada plat, ho espolsem amb el sucre, i tot seguit ho cremem amb l'ajud del bufador o la pala de cremar.
En el moment de servir-ho a taula, en el forat del centre de la rodella de meló, afegim una bola de gelat de vainilla, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1933 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: