Bacallà al forn

Ingredients

  • 400 g de bacallà remullat penca o morro a talls
  • 300 g de patates
  • 300 g de cebes
  • 2 porros
  • 2 grans d'all
  • 4 ous
  • 200 ml de crema de llet
  • Farina, julivert. oli, sal i pebre

4 racions

Utensilis

4 cassoltes d'uns 12 cm

Elaboració

Peleu i talleu les patates a daus i fregiu-les amb abundant oli. Saleu-les i retireu-les
En el mateix oli fregiu-hi lleugerament el bacallà ben escorregut, eixugat i enfarinat. Retireu oli de la paella i deixeu-hi el necessari per fregir-hi la ceba filatejada, la part blanca dels porros, tallats a rodanxes i els alls trinxats. Saleu-ho i remeneu-ho fins que sigui tou.
Mentrestant, traieu la pell la pell i les espines del bacallà i esmicoleu-lo.
Repartiu les patates entre les quatre cassoletes, poseu-hi al damunt el sofregit de ceba i porro i finalment poseu-hi el bacallà.
Bateu els ous, poseu-hi sal, pebre i 2 cullerades de julivert picat. Barregeu-hi la crema de llet i aboqueu-ho a les cassoletes.
Entreu-ho al forn, calent, fins que la barreja d'ous i crema de llet comenci a quallar.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2295 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: