Gall dindi a la planxa amb arròs saltejat amb verdures i hotalisses
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 300 g de filet de pit de gall dindi
- 100 g d’arròs
- 200 g de verdures variades comprades netes i tallades petites
- Oli d’oliva
- Sal
- Aigua
2 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i una mica de sal, quan bull hi posem l’arròs i deixem coure uns 15 minuts.
Mentre, en un bol de vidre amb tapa, hi posem les verdures i hortalisses variades ja tallades amb una mica de sal. Hi posem aigua sense que cobreixi del tot les verdures i hortalisses. Posem el bol amb la tapa al microones i deixem coure 10 minuts. Ho reservem.
Barregem l’arròs amb les verdures i hortalisses. En una paella amb una mica d’oli, quan l’oli està calent, hi tirem la barreja i ho saltegem uns 5 minuts.
Mentre, en una planxa calenta amb una mica d’oli, salem els filets de gall dindi i els coem uns 2 o 3 minuts per costat (depen del gruix dels filets i de com ens agrada de cuita la carn).
En un plat, hi posem els filets de gall dindi i al costat el saltejat d’arròs amb verdures i hortalisses.
Ja es pot servir el plat.
30min
Notes
Les verdures i hortalisses les faig al microones però no és un plat per dir que està fet al microones en el seu conjunt.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies