Xampinyons farcits

Podran acompanyar un segon plat o formar part d'un pica-pica

Ingredients

  • 12 Xampinyons ben grossos
  • Julivert, alls, sal i pebre, nou moscada.
  • Farigola, romaní o alfàbrega, fresca
  • Oli d'oliva verge extra i/o oli trufat
  • Parmesà i pa ratllat

6 racions

Elaboració

Si les puntes dels peus porten terra, tallar-los. Si cal rentar els bolets, posar-los en abundant aigua freda, tot remenant l'aigua amb força, el menor temps possible. Tallar els peus dels bolets arràn amb la punta del ganivet. Untar els barrets per fora amb oli. Fregir alls i peus picats (Afegir picadet si algun bolet s'ha malmès, o
si no es vol fer servir pa ratllat, posar-hi més bolets per picar). Incorporar herbes matxucades i assaonadors.
Barrejar el cuinat amb el parmesà, el pa ratllat, i l'oli trufat. Omplir els barrets i gratinar. Reservar.
Deu minuts abans de menjar, posar-los sobre el forn.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: