Xampinyons farcits

Podran acompanyar un segon plat o formar part d'un pica-pica

Ingredients

  • 12 Xampinyons ben grossos
  • Julivert, alls, sal i pebre, nou moscada.
  • Farigola, romaní o alfàbrega, fresca
  • Oli d'oliva verge extra i/o oli trufat
  • Parmesà i pa ratllat

6 racions

Elaboració

Si les puntes dels peus porten terra, tallar-los. Si cal rentar els bolets, posar-los en abundant aigua freda, tot remenant l'aigua amb força, el menor temps possible. Tallar els peus dels bolets arràn amb la punta del ganivet. Untar els barrets per fora amb oli. Fregir alls i peus picats (Afegir picadet si algun bolet s'ha malmès, o
si no es vol fer servir pa ratllat, posar-hi més bolets per picar). Incorporar herbes matxucades i assaonadors.
Barrejar el cuinat amb el parmesà, el pa ratllat, i l'oli trufat. Omplir els barrets i gratinar. Reservar.
Deu minuts abans de menjar, posar-los sobre el forn.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: