Xampinyons farcits
Podran acompanyar un segon plat o formar part d'un pica-pica
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 12 Xampinyons ben grossos
- Julivert, alls, sal i pebre, nou moscada.
- Farigola, romaní o alfàbrega, fresca
- Oli d'oliva verge extra i/o oli trufat
- Parmesà i pa ratllat
6 racions
Elaboració
Si les puntes dels peus porten terra, tallar-los. Si cal rentar els bolets, posar-los en abundant aigua freda, tot remenant l'aigua amb força, el menor temps possible. Tallar els peus dels bolets arràn amb la punta del ganivet. Untar els barrets per fora amb oli. Fregir alls i peus picats (Afegir picadet si algun bolet s'ha malmès, o
si no es vol fer servir pa ratllat, posar-hi més bolets per picar). Incorporar herbes matxucades i assaonadors.
Barrejar el cuinat amb el parmesà, el pa ratllat, i l'oli trufat. Omplir els barrets i gratinar. Reservar.
Deu minuts abans de menjar, posar-los sobre el forn.
1h
Etiquetes:
Nadal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1293 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Efectivament, és un plat deliciós i senzill de fer. I hauria de seguir essent senzill... Per què fer servir oli de girasol...
"Es una recepta que queda molt bé i agrada molt!"
Per sabor i per nutrició també, perquè la barreja de llegum i cereal dona proteïnes.
Crec haver perdut un comentari, el repeteixo per si de cas: És film o paper barba? I un altre: 800cc, o sigui gairebé un...
Es pot posar la preparació en un drap (lli o cotó) lligat i penjat, dins la nevera, amb un plat que reculli el líquid....