Confit d'ànec amb salsa de magrana i cruixent de moniato

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un confit d'ànec
  • Salsa de magrana(la trobareu a les meves receptes)
  • Cruixent de moniato(el trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica per anar alforn
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la salsa de magrana com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de moniato, i el reservem en una safata amb un paper de cuina.
A continuació, fiquem el confit d'ànec en una safata plana en el forn a 180º, fins que el confit estigui ben daurat, i el fiquem en el centre del plat.
Tot seguit, el cobrim amb la salsa de magrana, fiquem un niu de cruixent de moniato a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants confits com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!