Flam d'ou amb taronja confitada picolada
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Flam
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Una capsa de taronja confitada picolada
- Set ous
- Un litre de llet sencera
- 200 grams de sucre
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Aigua
- Un pot de caramel líquid
 7 racions
 7 racions
Utensilis
Set flameres metàl·liques de mida mitjana
Una cassó gran
Una batedora elèctrica
Una safata metàl·lica fonda pel bany maria
Un full de paper de diari
Un cassó mitjà
Un colador fí
Elaboració
							Primerament, escaldem la taronja picolada en un cassó amb un dit d'aigua uns tres minuts ho escorrem i ho reservem.
Seguidament, en un cassó gran posem a bullir el litre de llet sencera amb:200 grams de sucre, la pell de la taronja, la pell de la llimona i la branca de canyella.
Un cop ja a bullit, ho retirem del foc i ho deixem refredar.
Tot seguit, retirem les pells, afegim set ous trencats, ho passem per la batedora elèctrica
i ho reservem. A continuació, en el fons de les flameres fiquem una mica de caramel líquid i una mica de taronja confitada.
Ja per acabar, omplim fins a dalt de tot les flameres amb la barreja d'ous i llet, i posem les flameres a la safata fonda amb un paper de diari a sota, i tot seguit fiquem aigua fins a la meitat de les flameres, i ho enfornem a 180º, uns 45 minuts fins que clavem un escuradents i ja surt net. Ho deixem refredar i ja ho podrem posar a la nevera fins el moment de servir a taula.
														
 1h
 1h 
Notes
Els que vivim a Reus, la taronja confitada la podem trobar en el carrer Galanes a la botiga de queviures Baró.
Amb la barreja d'un litre de llet més els set ous, acostumen a sortir uns set flams de mida mitjana.
 Etiquetes: 
						La cuina de les postres
 
						Etiquetes: 
						La cuina de les postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2320 visites.
 2320 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres 
  
  Salses
 Salses Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram