Magret d'ànec a la graella amb patata a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una patata a la papillot (la trobareu a les meves receptes)
  • Un magret d'ànec de mida gran (600-800 grams aproximadament)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Dos plats grans de porcellana
Una safata plana per anar al forn
Un ganivet per filetejar
Paper d'alumini

Elaboració

Primerament, fem la patata a la papillot com explico a la meva recepta, i la reservem embolicada.
Seguidament, amb l'ajuda d'un ganivet fi, fem un engraellat per les dues cares del magret, i el posem a la graella uns dotze minuts.
Tot seguit, deixem que refredi una mica, i el tallem a talls una mica fins per tal que en surtin uns dotze talls, i els acabem de coure a la graella fins que estiguin cuits al nostre gust.
Ja per acabar el plat, repartim sis talls a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva.
Tot seguit, retirem el paper d'alumini de la patata, la tallem en dues meitats a lo llarg, les espolsem amb: sal, pebre vermell i oli d'oliva, i en fiquem mitja patata a la part de baix de cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1284 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: