Crema catalana amb peres caramel·litzades
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de crema catana (la trobareu a les meves receptes)
- Cinc peres tipus blanqueta
- Sucre
- Mel
- Conyac
6 racions
Utensilis
Una paella gran
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un bufador
Un bol de vidre mitjà
Un estri per treure el cor de les peres
Sis cassoletes de terrissa per la crema
Elaboració
Primerament, traiem el cor de les peres, les pelem i les tallem a trossos més aviat menuts. i les posem en una paella amb sucre, un raig de mel, i un rajolí de conyac, en el foc baix, que vagin coent-se fins que estiguin ben toves i caramel·litzades, i les reservem.
Seguidament, fem la crema catalana com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim entre les cassoletes, i la deixem refredar a la nevera.
Quan ja estan fredes, les espolsem amb força sucre, i amb el bufador les cremem, i tot seguit, repartim els trossos de pera caramel·litzada pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1754 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.