Llobarro fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llobarro d'uns 300 g fresc
  • Oli d’oliva verge
  • Sal d’all en pot
  • Pebre negre mòlt
  • Orenga en pot
  • Romaní en pot
  • Farigola en pot

1 racions

Elaboració

A la peixateria ens el netegen, tallen el cap, treuen l'espina del mig i en fan dos filets.
Passem els dos filets de llenguado per aigua i els assequem molt bé.
En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i sobre
els filets de llobarro amb la pell tocant a la sal.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salpebrem el peix per la part de sobre i hi posem una mica de la resta
d’espècies i herbes aromàtiques, menys l’oli.
Posem la safata al microones i deixem coure uns 3 minuts
(segons el grau de fet que ens agradI, si es cou massa queda ressec).
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull,
ja veurem si li hem de posar més temps o no.
Traiem el plat, i hi posem un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.
Ja es pot menjar.

7min


Recepta de cuina de Llobarro fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques

Llobarro fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

802 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!