Amanida d'escarola amb bacallà fumat, tomàquets xerris i formatge Idiazabal, amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una escarola de mida gran
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
- 400 grams de bacallà fumat
- Una safata de tomàquets xerris
- 400 grams de formatge Idiazabal tallat a quadrets
5 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana rectangular de mida gran
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora
Elaboració
Primerament, netegem l'escarola, la tallem en trossos petits i la posem en el bol de vidre, juntament amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats, i tot seguit afegim un bon raig de vinagreta d'anxoves que farem tal com explico a la meva recepta i seguidament ho remenem tot ben remenat, i ho distribuïm per tota la safata de porcellana.
Seguidament, repartim el bacallà fumat pel damunt de l'escarola juntament amb els tacs de formatge Idiazabal, ho reguem una mica més amb la vinagreta d'anxoves, i ja la podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Amanides de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1182 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.