Amanida d'endívies i fruites fresques amb vinagreta de taronja i porradell

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc endívies de mida mitjana
  • Tres taronges
  • Dues pastanagues
  • Tres kiwis
  • Una poma
  • Una safata de tomàquets xerri
  • 150 Grams de maduixots
  • 100 grams d'olives arbequines

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
una safata de porcellana rodona gran
Una batedora elèctrica
Un atuell fondo de plàstic transparent
un ratllador

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de taronja i porradell com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, tallem les endívies a rodanxes i les fiquem en el bol de vidre, i tot seguit pelem les taronges, els hi tallem els grills, i els afegim en el bol.
A continuació pelem els kiwis, els tallem en tacs i els afegim en el bol, i tot seguit, tallem els tomàquets xerri en dues meitats cadascun i també els hi afegim en el bol de vidre.
Tot seguit, netegem els maduixots i els tallem en quatre trossos a lo llarg, i els afegim en el bol de vidre.
Seguidament, pelem la poma, la tallem en tacs i també l'afegirem al bol, juntament amb les olives arbequines, i les dues pastanagues ratllades, ho remenem tot ben remenat, hi afegim una bona quantitat de vinagreta de taronja amb porradell, ho acabem de remenar, i ja la podrem posar a la safata de porcellana rodona, i ja la tindrem llesta per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!