Filets de pollastre a la gran duquesa

Ingredients

  • 4 pits de pollastre o filets
  • 100 g de pernil cuit tallat a dauets
  • 100 g de formatge emmental tallat a dauets
  • 50 g de mantega
  • 2 cullerades de formatge emmental ratllat
  • 2 rovells d'ou
  • 70 g de farina
  • 1/2 litre de llet
  • Oli, sal
  • Pebre i nou moscada

6 racions

Elaboració

Prepareu una beixamel amb la mantega, la farina i la llet. Quan estigui espessa, poseu-hi sal, pebre i nou moscada.
Incorporeu-hi els daus de pernil, els de formatge i els rovells d'ou. Barregeu-ho tot, a fí que quedi ben barrejat.
Poseu oli en una paella i fregiu-hi els filets o pits sencers per els dos costats, poseu-hi sal i pebre. Quan estiguin daurats, disposeu-los en una safata untada amb mantega o en oli.
Cobriu-ho cada pit amb la salsa preparada, empolseu-lo amb el formatge ratllat i poseu-ho a gratinar al forn per daurar-los.

1h

Notes

Serviu-ho acompanyades de cols de Bruseles, bullides i saltejades


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: