Pit de pollastre a la crema de curri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pit de pollastre desossat
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva suau

Per la crema de curri:

  • 1 Ceba petita
  • 1 Porro petit (només la part blanca)
  • 1 Patata petita
  • Aigua
  • Una mica de mantega
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 1 Cullerada de curri
  • 1 Cullerada sopera de nata líquida

1 racions

Elaboració

De la crema de curri:

Daurem la ceba en oli i una mica de mantega.
Un cop feta, uns 15 minuts, hi afegim el porro i la patata tallats a trossos.
Sempre haurem de afegir la part blanca del porro.
Ho ofeguem 5 minuts.
Passats els 5 minuts ho cobrim amb aigua, assaonem i ho deixem coure a foc lent durant 40 minuts.
Ho triturem passats els 40 minuts i hi afegim el curri i la nata. Us recomano afegir el curri
a poc a poc ja que així podrem agafar el punt de sabor que més ens agradi.

Del pollastre:

Posem una paella amb una miqueta d'oli a escalfar, un cop tenim quasi feta la crema de curri.
Quan li falten uns 10 minuts més o menys.
Salpebrem el pit de pollastre i en funció de si ens agrada molt cuit o no, el coem.
El de la recepta uns 4 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat hi posem el pit de pollastre i per sobre la crema al curri.
Al costat, unes patates fregides, però és opcional com si si vol una altre cosa o res.

50min


Recepta de cuina de Pit de pollastre a la crema de curri
Pit de pollastre a la crema de curri.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1706 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: