Pastís de pollastre i pinya

Ingredients

  • 1 paquet de puré de patates
  • 2 pits de pollastre
  • 4 rodanxes de pinya
  • 1 enciam
  • 1 pot d'olives farcides de pebrot
  • 1/2 pot de maionesa
  • 25 g de mantega
  • Oli, sal i pebre

6 racions

Elaboració

Prepareu el puré amb 1/4 de litre d'aigua, la mantega i una mica de sal, es deixa refredar.
Fregiu els pits de pollastre amb una mica d'oli. Talleu a trossets la pinya i els pits, 6 olives i unes fulles d'enciam, barregeu-ho tot amb 4 cullerades de maionesa.
Estireu el puré sobre un tros de plàstic, poseu en el centre la preparació i enrotlleu-la, formant un rotllo gruixut i curt.
Poseu en una safata allargada, doneu-li forma de pinya.
Adorneu-lo amb maionesa i amb les olives tallades en discos com si fos la closque de la pinya.
Finalment s'adorna col·locant-hi el cabdell de l'enciam en el centre de la part superior de la pinya.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1046 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: