Arròs de fesols i colinaps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d'arròs bomba
  • 200 g de fesols
  • 200 g de costella de porc
  • 150 g d'orella de porc
  • 4 Colinaps, la quantitat dependrà de la seva mida
  • 2 Pastanagues
  • 1 Ceba
  • 1 Tomàquet madur
  • 1 Culleradeta de pebre vermell dolç de la Vera (opcional)

4 racions

Elaboració

Posem a coure en aigua freda les mongetes o fesols que prèviament haurem tingut en remull durant tota la nit, al costat de les mongetes posarem també la costella de porc i l'orella deixant que cogui a foc moderat.
Just a meitat de la cocció, hi afegim els colinaps tallats a trossos, les pastanagues a trossos i la ceba tallada a grills.
Quan estigui al punt de cocció traurem tots els ingredients menys les mongetes i ho reservem en un plat.
A continuació, hi posem el tomàquet ratllat que prèviament haurem sofregit en una paella amb una mica d'oli i el pebre vermell dolç.
Finalment tirarem l'arròs, al costat de la carn i els colinaps que teníem apartats.
Ho coem tot per espai d'uns 20 minuts, parant atenció a l'aigua, ja que l'arròs ha de quedar en un punt melós.
Després d'uns pocs minuts de repòs, ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Arròs de fesols i colinaps

Arròs de fesols i colinaps.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!