Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Pannacotta d'orxata amb coulis de fruits vermells

Categoria: Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Estació: estiu  
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Per la pannacotta
  • 300 ml de orxata
  • 200 ml de nata
  • 3 fulls de gelatina
  • 2 cullerades de sucre (opcional)
  • Per el coulis
  • 300 gr de maduixes
  • El suc de mitja llimona
  • 30 gr de sucre

6 racions

Elaboració

Posar a hidratar els fulls de gelatina en aigua ben freda durant 5 - 10 minuts.
Entretant posar un casso a foc suave la nata líquida i la orxata. Per el meu gust la orxata ja te suficient sucre però si t’agrada mes dolc, afegeix aquí una o dos cullerades soperes de sucre. Remoure i treure del foc just quan comenci a bullir. Afegir la gelatina ben escorreguda i remoure per que es desfaci.
Deixar templar uns minuts i abocar la crema en els gotets de presentació i deixar refredar completament. Reservar en la nevera un mínim de quatre hores (encara es millor de un dia per l’altre - pugen els sabors).
Per el coulis, rentar las maduixes i treure les tijes. Tallar en trossets i posar-les en un casso junto amb el sucre i el suc de mitja llimona. Posar a foc mig i deixar coure 15 minuts, remenant de tant en tant per que no se enganxi el sucre al pot.
Retirar i passar las maduixes por un colador xino per treure-l’hi les llavors de las maduixes i les restes que pugin quedar. Deixar refredar.
A l’hora de servir la pannacotta, repartir el coulis de maduixes per sobre de cada gotet.

20min

Per Mayte Deza


Recepta de cuina de Pannacotta d'orxata amb coulis de fruits vermells

per Mayte Deza

Recepta de cuina de Pannacotta d'orxata amb coulis de fruits vermells

per Mayte Deza

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Postres i dolços › Flam › Pannacotta d'orxata amb coulis de fruits vermells

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta11750

772 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Bernat Tarragón Gabarró


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Pasta de full amb fruits secs
    Postres i dolços
  • Chutney de pebrots vermells
    60 min.
  • Salsa de fruits secs
    Salses
    10 min.
  • Pastis de xocolate i fruits secs
    Postres i dolços
    60 min.
  • Aperitiu de fruits secs
    Altres
    10 min.
  • Pollastre rostit amb poma i fruits secs
    Carns
    60 min.
  • Coca de pebrots vermells escalivats (Coca de prebes torrats)
    Altres
    Coca
    120 min.
  • Gelat de iogurt i pastís de fruits vermells
    Postres i dolços
    Gelat
    210 min.
  • Amanida de canonges i fruits secs amb formatge caramelitzat i vinagreta de mel i mostassa
    Amanides i plats freds
    Amanida
    30 min.
  • Coulis de maduixots
    Postres i dolços
    Crema
    40 min.
  • Amanida de cigrons amb fruits del mar
    Amanides i plats freds
    Amanida
    60 min.
  • Pastís de formatge amb nata, amb fons de galeta i fruits del bosc
    Postres i dolços
    Pastís
    90 min.
  • Carpaccio de bacallà fumat, amb coulis de tomàquet
    Amanides i plats freds
    Amanida
    40 min.
  • Llom a la sal amb salsa de fruits secs i compota de poma
    Carns
    60 min.
  • Pasta de full farçidade carn i fruits secs
    Carns
    Crestes
    40 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Mayte Deza
M'agrada menjar, m'agrada cuinar, m'agrada descobrir, m'agrada compartir el que faig al meu blog www.lafondadeza.com :-)
Barcelona

31 receptes

0 aportacions al fòrum

2 fotos favorites

3 seguidors

Segueix a 0 Xefs

No segueix ningú.

Últimes receptes

  • Cigrons Estofats
  • Mousse de fetge de pollastre
  • Galetes de Llima
  • Amanida de bacallà i taronja
  • Flam de préssec
  • Pollastre al forn amb llima i farigola
  • Bavaroise de llima - llimona i xocolata
  • Mini Milks de coco (polos de coco i llima)
  • Grisinis (bastonets) de romaní
  • Lasanya de formatge i tomàquet

Veure totes les receptes

Mayte Deza RSS feed.

Últims comentaris

  • Mousse de fetge de pollastre
    Ara mateix la miro! Gràcies Quim
  • Tàrtar de tomàquet i llonganissa
    Moltes gràcies Quim! Si la fas ja em diràs que tal ha sortit :-) i si tens alguna pregunta no dubtis en contactar-me. Salut!
  • Pasteis de bacalhao (croquetes de bacallà)
    Moltísimes gràcies Quim :-) La penjaré aquest cap de setmana :-) Una abraçada per tu tambè

Les seves millors receptes

  • Mousse de fetge de pollastre *****
  • Carquinyolis d'avellanes i figues *****
  • Pollastre al forn amb llima i farigola *****
  • Peus de porc ofegats a la catalana *****
  • Pasteis de bacalhao (croquetes de bacallà) ****

Receptes que millor ha valorat

  • Fuagràs casolà amb tòfona negra *****
  • Bunyols de carxofa ****

Les seves etiquetes

  • Amanida 1
  • Bacallà 1
  • Galetes 1
  • Postres 1

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús