Posar a hidratar els fulls de gelatina en aigua ben freda durant 5 - 10 minuts.
Entretant posar un casso a foc suave la nata líquida i la orxata. Per el meu gust la orxata ja te suficient sucre però si t’agrada mes dolc, afegeix aquí una o dos cullerades soperes de sucre. Remoure i treure del foc just quan comenci a bullir. Afegir la gelatina ben escorreguda i remoure per que es desfaci.
Deixar templar uns minuts i abocar la crema en els gotets de presentació i deixar refredar completament. Reservar en la nevera un mínim de quatre hores (encara es millor de un dia per l’altre - pugen els sabors).
Per el coulis, rentar las maduixes i treure les tijes. Tallar en trossets i posar-les en un casso junto amb el sucre i el suc de mitja llimona. Posar a foc mig i deixar coure 15 minuts, remenant de tant en tant per que no se enganxi el sucre al pot.
Retirar i passar las maduixes por un colador xino per treure-l’hi les llavors de las maduixes i les restes que pugin quedar. Deixar refredar.
A l’hora de servir la pannacotta, repartir el coulis de maduixes per sobre de cada gotet.
Ara mateix la miro! Gràcies Quim
Moltes gràcies Quim! Si la fas ja em diràs que tal ha sortit :-) i si tens alguna pregunta no dubtis en contactar-me. Salut!
Moltísimes gràcies Quim :-) La penjaré aquest cap de setmana :-) Una abraçada per tu tambè