Flam de formatgets
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 450 ml de llet
- 90 g de sucre
- 1 sobre de quallada
- 8 formatgets
- Caramel liquid
6 racions
Utensilis
6 flameres petites
Elaboració
Poseu caramel als motlles.
Diluiu la quallada en una mica de llet freda. Reserveu.
Poseu la resta d’ingredients, el sucre, la llet i els formatgets en el got de la batedora i tritureu-ho tot, sense que quedin grumolls. Afegiu-hi la quallada i bateu-ho de nou.
Poseu-ho en un cassó al foc, deixeu-ho coure fins que espessi, donant-li voltas
perque no s’enganxi.
Ompliu els motlles i deixeu-los refredar.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1085 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.