Salmó amb salsa de taronja i porro

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó
  • 3 o 4 taronges
  • 1 cullerada de maizena
  • 1 porro gran
  • Aigua i sal

4 racions

Utensilis

1 pala
1 exprimidor
1 minipimer

Elaboració

Poseu una paella al foc sense oli, quan estigui calent, poseu-hi el peix durant un minut i mig per cada costat i reserveu-lo.
Piqueu el porro només la part blanca i poseu-lo a la paella per coure’l amb el mateix oli que a deixat el peix.
Espremeu les taronges i aboqueu-les damunt del porro.
Amb mig got d’aigua desfeu la maicena i aboqueu-la a la paella.
Passeu-lo per tot per la batedora.
Poseu la salsa a la paella perquè s'espessi junt amb el peix, deixeu-lo coure uns minuts.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: