Salmó amb salsa de taronja i porro
Ingredients
- 4 rodanxes de salmó
- 3 o 4 taronges
- 1 cullerada de maizena
- 1 porro gran
- Aigua i sal
4 racions
Utensilis
1 pala
1 exprimidor
1 minipimer
Elaboració
Poseu una paella al foc sense oli, quan estigui calent, poseu-hi el peix durant un minut i mig per cada costat i reserveu-lo.
Piqueu el porro només la part blanca i poseu-lo a la paella per coure’l amb el mateix oli que a deixat el peix.
Espremeu les taronges i aboqueu-les damunt del porro.
Amb mig got d’aigua desfeu la maicena i aboqueu-la a la paella.
Passeu-lo per tot per la batedora.
Poseu la salsa a la paella perquè s'espessi junt amb el peix, deixeu-lo coure uns minuts.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2097 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.