Salmó amb salsa de taronja i porro

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó
  • 3 o 4 taronges
  • 1 cullerada de maizena
  • 1 porro gran
  • Aigua i sal

4 racions

Utensilis

1 pala
1 exprimidor
1 minipimer

Elaboració

Poseu una paella al foc sense oli, quan estigui calent, poseu-hi el peix durant un minut i mig per cada costat i reserveu-lo.
Piqueu el porro només la part blanca i poseu-lo a la paella per coure’l amb el mateix oli que a deixat el peix.
Espremeu les taronges i aboqueu-les damunt del porro.
Amb mig got d’aigua desfeu la maicena i aboqueu-la a la paella.
Passeu-lo per tot per la batedora.
Poseu la salsa a la paella perquè s'espessi junt amb el peix, deixeu-lo coure uns minuts.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3450 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: