Esmorzar txec d'ous remenats amb salsitxa

Típica de: Txeca, República
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 ous
  • 2 salsitxes de pollastre
  • 2 cullerades d'oli
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

1. Comencem daurant les salsitxes tallades a rodanxes en una paella amb l'oli calent. Mentrestant batem els ous i els salpebrem.
2. Quan les salsitxes siguin daurades, afegim els ous batuts i remenem fins que els ous quedin fets.
3. Servim amb quètxup i cogombre en vinagre a un costat del plat.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!