Esmorzar txec d'ous remenats amb salsitxa

Típica de: Txèquia
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 ous
  • 2 salsitxes de pollastre
  • 2 cullerades d'oli
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

1. Comencem daurant les salsitxes tallades a rodanxes en una paella amb l'oli calent. Mentrestant batem els ous i els salpebrem.
2. Quan les salsitxes siguin daurades, afegim els ous batuts i remenem fins que els ous quedin fets al nostre gust.
3. Servim amb quètxup i cogombre en vinagre a un costat del plat.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2262 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: