Lluç amb salsa de calçots i xips de porros

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 talls de lluç
  • 12 calçots
  • farina
  • sal
  • oli d'oliva
  • un fumet suau de peix
  • mantega
  • porros

6 racions

Elaboració

- Pelem i tallem els calçots a trossos. Els ofeguem en una cassola amb oli.
- Quan estan tous, hi posem una mica de mantega i farina. Mica a mica, hi anem incorporant també el fumet de peix, remenant com si féssim una beixamel.
- La triturem fins que quedi ben fina i, si cal, la tamisem. La reservem
- Enfarinem i fregim el lluç, que quedi daurat. El posem en paper de cuina.
- Tallem el porro fen fi (en juliana) i el fregim en oli d'oliva. El reservem ben escorregut.
- Per muntar el plat: posem el tall de lluç al plat, ho cobrim (generosament) amb la salsa de calçots i al capdamunt hi posem els xips de porro.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1494 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: