Patates amb Boletus

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de Boletus
  • 7-8 patates
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba tendra
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç de la Vera
  • Mitja culleradeta de pebre vermell picant (opcional)
  • Brou de carn o verdures
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

1. El primer que farem serà netejar bé els Boletus, pelar les patates i tallar-les preferiblement a trossos petits.
2. En una cassola sofregim la ceba tendra, els pebrots i els alls a foc lent durant uns 15 minuts.
3. Afegim el tomàquet pelat i sense llavors i seguim sofregint uns minuts fins a fer un bon sofregit.
4. Afegim els Boletus i cuinem uns minuts. Salpebrem.
5. Incorporem les patates, el pebre vermell i la fulla de llorer.
6. Cobrim amb el brou i deixem cuinar uns 30 minuts fins que la patata estigui tova, el temps dependrà de la mida de tall de la patata.

Notes

Els Boletus poden picar una mica a la butxaca però val la pena fer-nos aquest deliciós plat de tant en tant.


Recepta de cuina de Patates amb Boletus

Presentacíó de les patates amb Boletus
per Moisés de Tomás Rivas

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

459 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!