Cocotxes de bacallá a la Villeroi, amb patates palla
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Fritada
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Sis cocotxes de bacallà dessalades
- Una patata de mida grossa
- Una branca d'api
- Beixamel ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Mitja ceba pelada
- Farina
- Uns grans de pebre negre
- Aigua
- Una fulla d'api
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una reixet metàl·lica  rectangular
Un atuell rectangular de plàstic
Un cassó gran
Una safata metàl·lica plana, amb un paper de cuina
Un ou batut
Unes varetes per batre
Elaboració
							Primerament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en un cassó amb: aigua, mitja ceba pelada, una branca d'api, i uns grans pebre negre, escaldem les cocotxes de bacallà fins que estiguin cuites al nostre gust, les escorrem i les deixem refredar.
A part, pelem la patata, la tallem en rodelles fines, i tot seguit, les tallem en juliana molt fina, i la fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan ja són ben daurades, les posem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i les reservem. A continuació, agafem les cocotxes, les cobrim amb la beixamel, i les anem colocant damunt una reixeta, i les posem en el congelador al menys una hora.
Seguidament, agafem les cocotxes, les passem per l'ou batut, i les fregim en ua paella amb força oli d'oliva, i les posem a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i a la part de baix posem les patates palla, i ja tenim el plat a punt per servir a taula.
														
 2h
 2h 
Notes
Aquesta recepta la farem per un comensal, però farem tants plats, com comensals hi hagin a taula.
 Etiquetes: 
						La cuina de la villeroi  La meva cuina del bacall�
 
						Etiquetes: 
						La cuina de la villeroi  La meva cuina del bacall�  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1560 visites.
 1560 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram