Confit d'ànec en salsa de taronja, i cols de Brussel·les saltades amb cansalada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Salda de taronja
- 200 grams de cols de Brussel·les
- Una ceba tendra
- Oli d'oliva
- Dos talls de cansalada viada
- Sal
- Vi blanc
- Julivert
2 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella mitjana
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Una safata plana pel forn
Unes pinces
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua. un pessic de sal i un brot de julivert, posem a coure les cols fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem, les tallem en dues meitats i les reservem. Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva sofregim la ceba tallada en brunesa menuda, i la cansalada salpebrada tallada a quadrets, i quan tot plegat ja esta ben fregit, hi afegim un raig de vi blanc, deixem que redueixi, i tot seguit hi afegim les cols tallades, ho deixem coure tot plegat set minuts, i les reservem.
A part, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, agafem els dos confits d'ànec, els posem en una safata plana i els posem en el forn a 180º, fins que veiem que estan ben daurats.
Ja per acabar el plat, posem cada confit en el seu plat, els cobrim amb la salsa de taronja, i a la part de baix del confit, posem les cols saltades, i ja ho tenim llest per servir-ho a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina dels confits
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2385 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.