Salsa de meló - sopa de meló

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 meló petit francès
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1 tarrina de nata sence sucre
  • Brou de pollastre
  • Sal - pebre blanc - 1 fulla de menta
  • Encenalls de pernil

Elaboració

Amb mig meló, fer boletes i reservar-les.
Triturar la resta del meló amb el suc de llimona, la nata,1 tasseta de brou de pollastre, sal i pebre.
Es pot servir com a sopa, afegint la resta del litre de brou de pollastre, i decorant amb els encenalls de pernil i les boletes de meló reservades.

10min

Notes

Aquesta recepta és bona, tant per fer salsa de meló, per acompanyar carns;com per fer sopa fresqueta a l'estiu.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1579 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: