Braç de gitano de nata

Ingredients

Per el pa de pessic:

  • 120grs. de sucre
  • 120 grs. de farina
  • 4 ous

Per el farcit:

  • ½ kg. De nata per muntar
  • Sucre glaç

Elaboració

Per fer la planxa del braç, engeguem el forc a 180º. Posem les clares a punt de neu i barregem els rovells amb el sucre fins aconseguir una barreja ben cremosa i blanquinosa, desprès hi afegim la farina i les clares a punt de neu barrejant suaument. Ho escampem a la plata del forn sobre paper sulfurós i ho coem uns 8 minuts vigilant que no se’ns cremi ja que llavors no podríem enrotllar el braç.
Una vegada cuit agafem un drap de cuina humit hi posem la placa sobre i l’enrotllem quant estigui una mica fred, el desfem i escampem la nata per sobre i el tornem a enrotllar, arreglant els costats omplint de nata des de fora. Desprès hi tirem sucre glaç i ja esta apunt per menjar.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

22518 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Montse,
Es un dels postres que més m'agraden.

Felicitats
Montse Mercader diu:
Moltes gracies Ares, a casa s'els mengen que dona gust.
Fins aviat

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: