Espàrrecs verds amb salmó i salsa de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 1 paquet de salmó fumat, laminat
  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena
  • 1 cullerada de mostassa granulada
  • 100 ml d'oli d'oliva
  • Sal - pebre
  • 2 taronges
  • 50 gr. de sucre
  • 100 ml. d'aigua per l'almíbar

Elaboració

Posar els espàrrecs nets, en una cassola ampla perque hi càpiguen, coberts d'aigua amb una mica de sal. Coure'ls uns 6 minuts fins que estiguin tous, però sense passar-se perquè si no es trenquen. Reservar. Refredar.
Ratllar la pell d'una taronja en un bol, afegir el suc de la taronja, el vinagre i la mostassa, remenar-ho bé, salpebar al gust. Afegir oli fins que lligui la salsa.
Pelar els grillons de l'altre taronja i escaldar-los uns 2 minuts amb aigua i sucre.
Anar embolicant 2 ó 3 espàrrecs amb cada full de salmó
Emplatar-los acompanyats de la taronja i regar-ho amb la salsa per sobre.

25min

Notes

Els espàrrecs es poden coure al vapor o en papillote si us agraden cruixents.
En lloc de taronja, es pot utilitzar mandarina, que és més fàcil de pelar.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1695 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: