Crema de llimona

Ingredients

  • 125g de suc de llimona
  • 500cc d'aigua
  • 150 a 200g de sucre
  • 50g de fécula
  • La ratlladura de dues llimones
  • 6 ous

6 racions

Utensilis

Batedor

Elaboració

En un cassó, es barregen els ous sencers, el sucre, el suc de la llimona i les ratlladures.
Es treballa fins que quedi ben unit.
Es desfà la fécula amb una mica d'aigua freda.
En el cassó on hi ha la barreja, s'hi afeigeixen la fécula i l'aigua, pot ser tèbia.
Aconsello colar la fècula perquè no quedin grumolls.
Es posa al foc i no es deixa de remenar fins que arrenqui el bull i es retira del foc.
Finalment es posa en un bol o recipients individuals i es posa a la nevera.

30min

Notes

La crema de llimona es deliciosa per menjar sola.
La podem utilitzar per fer terrines de fruita o per guarnir pastissos.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: