Fesols del ganxet amb farigola

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 k de fesols dels ganxet
  • oli d'oliva
  • flor de sal
  • farigola

4 racions

Elaboració

Al vespre posarem els fesols en remull.
A l'endemà els courem amb aigua a l'olla a pressió uns 25/30 minuts.
Jo els salo amb una cullerada (postres) de sal quan ja estan cuits i els deixo reposar, juntament amb una branca de farigola perquè agafin el gust.
Els faig pel matí abans d'anar al treball i al migdia només cal donar el punt d'escalfor que ens agradi.

30min

Notes

És un primer plat deliciós i que no té cap complicació. A casa acostumem a menjar llegums un parell de vegades a la setmana.
Al servir-los ho fem amb una branca de farigola que ara ja està florida, amanim amb oli d'oliva i uns grans de flor de sal, afegint suc de la cocció.
Qualsevol plat que fem de segon no superarà el primer.


Recepta de cuina de Fesols del ganxet amb farigola

Entra per la vista

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: