Clotxa mini

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pans petits individuals
  • 2 arengades
  • 2 tomàquet
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • oli d'oliva
  • vinagre

2 racions

Elaboració

Dessalarem l'arengada tal com vaig eplicar: dues hores en un recipient cuberta de llet.
L'escaterem amb paper de cuina. La fregirem amb l'oli d'oliva i els alls.
A l'últim moment hi abocarem un raig de vinagre i taparem uns minuts.
La traurem i l'esmicolarem. Pelarem els alls.
Fregirem el tomàquets i la ceba en el mateix oli de l'arengada.
Partirem els panets tal com es veu a la fotografia i traurem la molla.
Hi posarem a dins l'arengada esmicolada, el tomàquet, la ceba i l'all.
Ho amanirem amb oli d'oliva.

20min

Notes

Aquest plat és típic de la Ribera d'Ebre. El menjaven els pagesos quan anaven al tros.
Però la fan més gran: com un panet de 1/2 k. Quan la varem menjar ens va resultar massa. I vaig pensar que quan la fés a casa seria més petita.
Aquí la teniu. L'he servit amb una peça de terrissa de Miravet, on hi ha molts terrissaires, i un bon vi de la zona.


Recepta de cuina de Clotxa mini

Clotxa mini

Recepta de cuina de Clotxa mini

Han d'estar cubertes de llet

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2487 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: