Faves ofegades

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Kg. Faves.
  • 2 Cebes tendres.
  • 3 Alls tendres.
  • 150 g. cansalada viada salada.
  • 100 g. Botifarra negra.
  • Unes fulles de menta fresca.
  • Un gotet de vi blanc.
  • Un gotet de aigua.
  • Oli i sal.

2 racions

Elaboració

Desgranar las faves.
Tallar les cebes a quadradets.
Tallar els alls a trossets.
En una olla o cassola que tapi be, posarem un gotet de aigua i un gotet de vi blanc, el oli i la sal.
Afegirem la meitat de les faves, al damunt la meitat de la ceba i dels alls, la cansalada , la botifarra negra i las fulles de menta.
Acabarem cobrin-ho amb la resta de les faves i la ceba i els alls.
Posarem la olla al foc fort i quan comenci a bullir el abaixarem perquè es vagin fent a foc suau uns 20 minuts.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1375 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!