Granissat de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llimones
  • 2 gots d'aigua
  • 200 gr de sucre

4 racions

Elaboració

Renteu les llimones, espremeu el suc i deprès ralleu la pell. Triture-ho tot junt amb l'aigua. Deixe-ho al congelador unes 2 hores es bateu-ho amb una forquilla . Torneu-ho a posar al congelador unes 2 hores mes abans de servir-ho.

12min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7898 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: