Granissat de llimona
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Granissat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 2 llimones
- 2 gots d'aigua
- 200 gr de sucre
4 racions
Elaboració
Renteu les llimones, espremeu el suc i deprès ralleu la pell. Triture-ho tot junt amb l'aigua. Deixe-ho al congelador unes 2 hores es bateu-ho amb una forquilla . Torneu-ho a posar al congelador unes 2 hores mes abans de servir-ho.
12min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5408 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?