Rotllets sorpresa

Ingredients

  • Un paquet d'"obleas"
  • 4 llesques de pa de motllo sense crosta
  • 16 talls de formatge havarti
  • 50 g de pernil dolç
  • 50 g de pernil salat
  • 50 g de sobrassada
  • Tomàquets per sucar
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Suquem les llesques de pa amb tomàquet i oli. Tallem cada llesca en quatre trossos allargats.
En cada oblea colocarem un tall de formatge, i un trosset del pa sucat.
Les acabarem d'omplir: unes amb el pernil dolç, unes altres amb el pernil salat i unes altres amb la sobrassada.
Les enrrotllem i les fregim amb oli.
Quan estiguin fetes les podem tallar pel mig, per tal de veure de què és cada una.

20min

Notes

Aquests rotllets queden molt divertits. Es poden menjar freds o calents i els podem posar de primer plat o per un pica-pica.
Si no els volem fer fregits, també els podem fer al forn, untats amb oli i pintats per sobre amb ou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: