Menestra de carxofes

Ingredients

  • 1,5 kg de carxofes
  • 3 alls
  • 100 g de bacó fumat
  • 1 cullerada de farina
  • Oli
  • Sal

3 racions

Elaboració

Netegem bé les carxofes i les tallem per la meitat.
Les untem amb llimona perquè no es posin negres.
Les posem en una cassola i afegim aigua just fins que quedin cobertes.
Desfem una cullerada de farina amb una mica d'aigua i la barregem amb tres cullerades d'oli.
Tirem la barreja per sobre de les carxofes, barregem amb l'aigua i les deixem bullir durant 20 minuts.
Escorrem les carxofes i les posem en una safata de forn.
Tallem els alls i el bacó a rodanxetes, els fregim i li afegim una mica del suc de bullir les carxofes.
Ho tirem per sobre de les carxofes i les fiquem al forn, ja calent, durant 10 minuts.
Fetes d'aquesta manera queden molt bones.

30min


Recepta de cuina de Menestra de carxofes

Jo també he afegit uns quants pèsols

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3258 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: