Ous a la Mallorquina

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Palma
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit ous
  • Dotze rodelles de sobrassada de Mallorca
  • Tomàquet fregit de pot
  • Pèsols de pot
  • Sal

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana

Elaboració

Agafem quatre cassoletes de terrissa, i en el fons, hi posem tomàquet fregit. Seguidament, posem tres rodelles de sobrassada, per cassola, i després, esclatem dos ous, hi posem un grapadet de pèsols, ho espolsem amb un xic de sal, i ho enfornem a 180º, fins que els ous, ja estan cuallats.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: