Melmelada de mores

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de mores
  • 1 kg de sucre
  • 600 cc d'aigua (més o menys 3 gots)
  • 1 poma no massa grossa

Utensilis

Colador xinès

Elaboració

Renteu les mores i treieu-ne la mica de tija que portin
Poseu en un cassó l'aigua, el sucre,les mores i la poma pelada i a trossos
Ha de bullir tot plegat fins que veieu que s'ha semat l'aigua. S'ha d'anar remenant per tal que no s'enganxi al cul del pot o cassó...
Quan hagi passat una mitja hora (comptant a partir que hagi començat a bullir a foc lent) ja no s'ha de deixar de vigilar... igual que abans però estant-hi al damunt
Quan veieu que té una consistència ideal, vull dir que comença a estar presa, la treieu del foc triturant-ho tot i quan s'hagi refredat una mica l'aneu passant per un colador xinès, d'aquesta manera quedarà neta de tots els petits granets que té aquest fruit
Quan ja la tingueu passada, la torneu a posar al foc altre cop i l'aneu remenant no més de cinc minuts i en acabar ja es pot envasar en els pots que creieu necessaris

Notes

Si aquesta melmelada es fa amb altres fruites que no tenen ni pell ni granets, no cal que es passi pel colador xinès, com per exemple prunes, que sempre és més interessant que es pelin al mateix moment que se'n treuen els pinyols...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: