Amanida de grana variada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grs. de fesolets
  • 200 grs. de cigrons
  • 200 grs. de mongeta de Santa Pau
  • 200 grs. de llenties
  • Taquets de pernil dolç o galldindi
  • Taquets de pernil salat (a Mercadona, en tenen de dos tipus.. un de petit i un de més petitet...
  • doncs d'aquest més petitet...)
  • Cogombrins agredolços tallat a dauets petitets
  • Un pot de amanida xinesa (brots de soja, pastanaga ratllada, pebrot, panbolletres de blat...)
  • Olives farcides tallades pel mig

4 racions

Elaboració

Disposeu en una safata adient, el llegum en línies i tot seguit tots els ingredients en bols o tassetes per a que cadascú se serveixi el que vulgui...

30min

Notes

Si es vol, també admet enciam, tomàquet i també ceba... això sí... tot tallat ben menut.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1026 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
una bona amanida ! m'agrada molt aquesta manera de servir en que cada un pot servir-se d'alló que li bé més de gust.

una salutació

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: