Crema de meló

Ingredients

  • 1,5 kg de meló
  • 1 porro
  • 2 patates petites
  • Pernil ibèric
  • 1 nou de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Nata líquida
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola sofregirem el porro amb la nou de mantega i un raig d'oli d'oliva.
Seguidament hi afegirem la patata tallada fineta i la deixerem sofregir amb el porro una estoneta, passada aquesta, hi tirarem un gotet d'aigua i ho deixerem tot plegat bullint una mica fins que la patata sigui tobeta, moment en el que hi possarem el meló tallat a daus i el deixerem coure uns 5 minuts.
Just abans d'acabar la cocció hi tirarem una miqueta de nata líquida.
Ho triturem tot amb la batedora i ho passem per un colador xinès.
La guardarem a la nevera i la servirem ben freda acompanyada d'uns encenalls de pernil ibèric.
Hi hem possat una mica de patata per donar-li una mica de consistència i una textura més cremosa.

Notes

El pernil, també el podem passar per una paella sense oli i posar-lo cruixent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ona solà peñafiel diu:
és boíssim!!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: