Gambes al forn amb atmetlles

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 20 gambes
  • 12 grans d'all
  • Oli d'0liva
  • 2 grapats d'atmetlles torradas
  • 1 raig de conyac
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ençendre el forn dalt i baix a 200 graus
Colocar les gambes salpebradas a la plata de forn
Tots els ingredients restants es trituren amb el pimer
Posar-ho per damunt les gambes
Entrar al forn calent i deixar de 10 a 12 minuts segos el tamany de les gambes
Servir deseguida

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: